vineri, 21 mai 2010

Ladies & Gentlemen ! S-a dat drumul la vînzarea de visuri !

Ladies & Gentlemen ! S-a dat drumul la vînzarea de visuri !

De cîte ori nu ți s-a promis marea cu sarea , îndeajuns cît să visezi…
De cîte ori nu ai visat și ai trait visînd ? …
…simțeai cum prinzi aripi , încercai să te ridici de la sol, să zbori,
să dai frîu liber sentimentelor, ideilor, să renunți la orice reținere, să treci de orice piedică si barieră impuse de societate , să dai tot ce ai mai bun din tine , să, să, să … ca mai apoi acea mică lume nouă imaginată SĂ se năruie brusc . Spulberată. Da . S P U L B E R A T Ă ! Și te ridicai bulversat, năuc de cap, te scuturai de praf și cu un gust amar meditai dacă acum ar fi momentul în care ar trebui să te lași păgubaș. Ori, dacă mai merită să încerci încă o dată și încă o dată, pînă cînd epuizezi tot: energie, timp , voință, sentimente. Lași totul la voia întîmplării sau scrîșnești din dinți, încleștezi pumnii și o iei de la capat cu fruntea sus ?
Cineva spunea că viața este o mare scamatorie și că fiecare om își joacă numărul gratuit, circul liberului arbitru.

TU ce alegi ? TU în ce crezi ? Îți joci numărul în continuare, ca un maestru în ale scamatoriilor si ale jongleriilor ? Vrei să intri in arena vieții, să îi oferi publicului ceea ce cere , să îl amuzi copios și deopotrivă să îl determini să vibreze de emoție în propria luptă cu fiarele sălbatice? Să stîrnești ropote de aplauze si admirație? Sau te mulțumești cu rolul paiaței menite să stagneze la aceleași demonstrații banale si ieftine?
TU ce zici? Merită să lupți, să te frămînți, să răzbați sau faci parte din aceia care se mulțumesc cu un simplu.. ’nu merci ,zic pas’ ?
Sezonul vînzării de visuri s-a deschis ! TU alegi pe care le cumperi .

Niciun comentariu: