vineri, 18 martie 2011

Videoclipuri româneşti - noutăţi: "Midnight Train" & "Danca Bonito"




         Zi mare a fost astăzi in industria muzicală. Tocmai a avut loc lansarea online a două dintre cele mai bune videoclipuri de pe piaţa românească din ultima vreme, şi anume "Midnight Train" şi "Danca Bonito" de la Morandi, respectiv Narcotic Sound feat Christian D. 




   

         Dacă băieţii de la Morandi au realizat un clip cu o frumoasă poveste de dragoste din care cei doi ulterior se despart, iar ea işi reface viaţa sub ochii indureraţi ai fostului iubit, chinuit de amintirea acesteia, Narcotic Sound si Christian D. au ales o varianta de clip ceva mai exotică şi jucăuşă.



        Povestea din trenul de noapte se derulează in mintea personajului masculin principal, interpretat de Randi. Amintirea iubitei de care tocmai s-a despărţit incă il urmăreşte. Fiecare secvenţă se derulează in imaginaţia lui şi e foarte bine interpretată de personajele actante. Iulia, prezenţa feminină din clip il cunoaşte pe Marius, viitoarea ei consoartă, intr-un cazinou, la jocurile de noroc. Cei doi se căsătoresc şi intemeiază o familie fericită. Randi incearcă să evadeze din acest coşmar şi din această festă care ii joacă mintea.


 
Clipul este bine-realizat din punct de vedere tehnic, al machiajului, al costumaţiei, şi nu in ultimul rând al interpretarii personajelor. Gesturile, mimica transmit exact ceea ce trebuie, se află in concordanţă cu mesajul piesei, iar elementele de decor ajută foarte mult la conturarea cadrului. E o poveste ce, o dată văzută, ţi se intipăreşte fără dubii, in minte.






Morandi - Midnight Train ( Official Video ) 



Narcotic Sound şi Christian D. s-au orientat insă spre ceva colorat. Un clip de imagine, cu fete frumoase şi muultă distracţie şi voie bună. Doar se dansează frumos !  Petrecăreţii din clip se simt bine in pielea lor şi sunt foarte naturali.  Iar varianta aceasta n-are cum să dea greş. Calitate excelentă, feţe plăcute şi muzică de club in jurul unei piscine interioare, unde se desfăşoară un party de zile mari. Suficient, aş putea spune, incât să te facă să visezi cu ochii deschişi la nopţile din vara ce stă să vină.


Narcotic Sound & Christian D. - DANCA BONITO (Official Video) 





Deşi nu a fost lansat chiar astăzi, ci se află de vreo două săptămâni in domeniul online, nu pot să nu amintesc şi de videoclipul Lorei "No More Tears" , un alt exemplu la fel de reuşit de clip românesc din ultima perioadă. Aici ţi se demonstrează că prietenii adevăraţi te pot face sa treci mult mai uşor peste greutăţile vieţii, inclusiv peste o despărţire recentă de cel/cea pe care il/o credeai sufletul tău pereche. Cel puţin, aşa ne arată Lora şi prietenele ei din clip, nu-i aşa? :)


Lora - NO MORE TEARS (Official Video)







Vizionare plăcută  !

                                                           
          photo credit :       Morandi Official Page     &        http://www.seelview.ro/ 

Un comentariu:

Alexa spunea...

Invazie de clipuri noi şi piese bune :)
Cum e şi normal Midnight Train e favoritul (m_anda19_m poate îţi spune ceva:)). Danca bonito inseamna veselie din orice unghi ai privi, iar piesa Lorei împreună cu vocea ei => ascensiune în topuri.