miercuri, 8 iunie 2011

! ... ya ya ! Romanya !




Aceasta este o ţară in care nu ai cum să te plictiseşti.

Niciodată n-o vei face. Mulţi ar plăti să stea aici numai pentru că ar avea subiecte de dezbătut toooaaată ziua. Toooaaată noaptea. Ştii, Ioane ? La gente esta muy loca. Ce mă fac? Dacă stau şi mă gândesc bine, acesta ar fi sloganul perfect. Ba mai mult, il propun ca imn naţional. S-ar supăra cineva? Şi-i facem  subtitrarea in lb.română . Ar suna delicios, spre maxima incântare a domnului deputat Victor Socaciu. Căci DA ! Dezorientat e el, micul ... Propune un proiect de lege pe care nici măcar dumnealui nu se incumetă să-l voteze. De ce?
Pentru că probabil şi-a dat seama cât de cretin este să vii cu aşa o năzuinţă personală, stupidă pentru toţi, mai puţin pentru cel care a gândit-o.


Şi nu, nu ne plictisim. Doamne-fereşte de-aşa ceva ! Când n-o mai mişca ceva in ţara asta, abia atunci putem spune c-a venit sfârşitul lumii. Pentru că pur şi simplu nu trece zi lăsată de sus, să nu se intâmple câte un lucru, două , trei... hai mai multe, ca s'avem ce aduna la numărul de cruci pe care l-am făcut la sfârşitul zilei. De la prea multă bună-credinţă, nu de altceva.


Strigător la cer, de râsul lumii sau banal, dar nu de neglijat, avem parte de "di tăti" cum bine mi-aminteşte un cântec . De la piticii porno din Ţara Minunilor aka. Românya, până la păpuşe impăiate cu silicoane pe te miri unde , şi reprezentanţi ai poporului dezorientaţi şi indecişi, care votează impotriva propriilor proiecte de lege.
Pitzi'some
Pe scurt,  ne lăudăm cu de toate ! Şi suntem mândri, ce mai !  Am strâns câteva exemplare mai jos, in nici două ore - dar stai aşa ! Am parte de o revelaţie ! Am fost mai rapidă decât imbecilii de la Botoşani care au eutanasiat peste 200 si ceva de câini din padocuri in aproximativ acelasi interval de timp. Un mic calcul: doi câini de minut, fără pauză, timp de 2 ore. Şi cu seringi, da? Din alea invizibile, ca'n filmele cu Harry Potter şi dragonii zburători. Bălţile de sânge să fi fost tot de la inţepătura de seringă? Medicul veterinar şi paznicii sigur trebuie să ştie.

Revenind la exemplare, am zis c-o să le impărtăşesc cu voi. Şi fix asta am să fac.


Plâââng ! S-a respins legea !
Victor Socaciu - deputat PSD
Pai cum aşea, domnule Socaciu? Vă respingeţi propriul proiect?

Aşa conducători, aşa parlamentari , aşa proiecte de legi .. :) Uite pe cine se duc banii nostri, măăăi... coafezelor ! :)
...
Video - Victor Socaciu şi-a respins propriul proiect privind dublarea filmelor in română 
 

 
Mese de operaţii cedează. Doctori şi asistente cu frica-n sân. Pacienţii.. n-au decât să indure.

Dar vai din nou ! Ţara asta nu se opreste sa ma uimeasca ! Şi culmea. Cap de lista e tot Botoşani. Ahaaaa. Iar.

O masă de operaţii de la Spitalul Judeţean Mavromati din Botoşani a cedat tocmai când se efectua o operaţie pe un pacient.
Watch this : http://bit.ly/kV0jxN



Premii pe bune ? Nu ... doar ai visat. Trăgătorii de sfori ? Ăia chiar sunt reali !



Tocmai am primit un sms cum că Kiss FM mi-ar fi ales numărul de telefon precum câştigător al sumei de 6700 Euro, plus un Nokia X6. Pentru detalii, ar trebui să-l apelez pe operator la
0762 952 118 .



Cu CEA MAI MARE CALDURĂ vă invit să-l apelaţi pe domnul "Operator" şi să-i transmiteţi urările voastre de bine şi sănătate, in cazul in care aveţi timp disponibil şi chef de caterincă.

Şi acum, vă mulţumesc vouă şi domnului Operator , :) mamei, caţelului şi vecinilor pentru acest minunat premiu ! Sunt de-a dreptul emoţionată .
P.S. V-am zis că nu aveţi când să vă plictisiţi ? 

Ne promovăm ţara? Dacă n'o facem noi, o fac străinii. Şi cum ştiu ei mai bine : arată realitatea !

Inedit ! Nu, nu e cancan. Fotograf al unor case de moda precum Armani sau Calvin Klein, a cărei muncă editorială a apărut şi in ziare precum New York Times, pozează România.
Richard Phibbs, celebrul artist, are o secţiune cu fotografii din România intitulată "Copiii nimanui"("Nobody's Children"). Tocmai am descoperit-o pe site-ul lui. A pozat copii romani bolnavi de SIDA.

Site-ul lui Richard Phibbs -secţiunea România-

 O realitate infiorătoare, dar o realitate. Ţara in care nu se dă doi lei pe copiii bolnavi de SIDA din spitale.



" Am copiat la mate şi la spooort ! " Vama Veche ar trebui să-şi readapteze versurile astea la vremurile actuale. Din ciclul : "vine bacul, trece bacul ! "

Şi incheind intr-o notă aparte, se dă Bacul zilele astea, nu ? Examenul de maturitate . Financiară a părinţilor poate.



Iacă-tă ce imi văd ochii pe minunatul  facebook  :

Fituici Bac
Add as Friend
Lives in Bukarest, Bucuresti, Romania


Philosophy
Favorite QuotationsFituici format 5X10 ce cuprind materia din programa de Bacalaureat 2011 pentru toate materiile : romana, matematica, fizica, chimie, biologie, istorie, geografie,economie,psihologie, logica,filozofie si informatica

A.. ?
Dragi prieteni din clasele terminale, puteţi să vă faceţi un nou prieten ! De 'Bukale', da? :)

... Hai noroc la Bac !

4 comentarii:

Anonim spunea...

Din ciclul "vine bacul, trece bacul" versurile citate au fost adaptate şi acum un an, doi, trei... mai bine spus de o bună perioadă de timp. Că vii tu acum şi faci caterincă în legatură cu acest "examen de maturitate", bineînţeles poate financiară pt unii, deoarece nu cred că profesorii sunt dispuşi să asiste darămite să şi corecteze gratis, e altceva... Dar vai, scuze, poate tu faci parte dintre cei care pur şi simplu au avut noroc la bac şi media peste 9.50. Cred că ar trebui o reformă în învăţământul actual...ce-ar fi să o începi chiar tu, că tot ştii prea multe?

Alexa ChillOut spunea...

Incepem prin a ne semna, ca sa stiu cu cine am onoarea. Dupa acest mic amanunt, discutam ulterioarele nelamuriri, dragul meu "anonim" .

Anonim spunea...

Contează atât de mult cu cine discuţi? Dacă nu eram "anonim" se schimba părerea ta vis-a-vis de comentariul meu? Se pare ca judeci oamenii după aparenţe. Nelămuriri poate ai tu...eu în niciun caz, aşa că nu avem ce discuta. Eu doar mi-am expus părerea în legătura cu ceea ce ai postat tu pentru publicul cititor. La revedere, draga mea!

Alexa ChillOut spunea...

E de bun-simţ să te semnezi in momentul in care iţi expui părerea in online. Se pare că nu e valabil in cazul tuturor.

Trecând insă peste, şi demonstrându-ţi faptul că oricine ai fi, părerea mea va rămâne aceeaşi, ţin să precizez că eu nu am avut pur şi simplu noroc la bac. Norocul, de obicei mi-l fac singură. Iar situaţia financiară a părinţilor mei nu e pe-atât de înfloritoare pe cât ţi-o inchipui, incât să-mi asigure generosul 10. Nici dac-ar fi fost, cu siguranţă nu mi-ar fi ajutat la nimic. Am fost invăţată să muncesc pentru ceea ce imi doresc.

Pe de altă parte, sistemul te obligă la mici compromisuri pe care trebuie să le faci dacă vrei să rezişti intr-o societate ca asta. Nici profesorii nu sunt de blamat. Ei tot sistemului ăstuia aparţin. Insă ţin să precizez că nu fac muncă voluntară la bac. Nu sunt obligaţi să corecteze lucrări şi să supravegheze dacă nu vor. Tot pe o sumă de bani o fac.

Informează-te inainte să deschizi gura .