vineri, 6 august 2010

Interviu cu Lora Petrescu - ex Wassabi


Este tânără, e moldoveancă și este talentată. LORA, fosta componentă a trupei Wassabi, pregătește ceva nou fanilor și celor care iși doresc să o urmărească in proaspăta ei carieră muzicală.



Din toamnă, Lora Petrescu va debuta solo. Primul ei single oficial se intitulează "Hot Spot" și din ceea ce putem urmări in teaser-ul de mai jos, se pare că va fi ceva promițător ! Acest single anunță totodată și o colaborare cu un artist foarte fresh - Phelipe - producătorul de drept al piesei.








Și printre lansări, ore petrecute in studio și la concerte, Lora a fost drăguță și a răspuns
invitației mele de a fi supusă 'interviului de vară', ca și colegul său de breaslă - Doru de la Deepcentral - .

Dacă sunteți curioși să aflați ce ne impărtășește frumoasa cântăreață din amintirile de vară, unde și-a petrecut vacanțele in copilărie și ce nu ar lua nicioadată pe o insulă pustie, ați face bine să citiți cele ce urmează ! Enjoy !

1.Care consideri că este cea mai frumoasă parte a anotimpului cald ?

Lora:  Partea in care lumea e in vacanță :)



2.Toți când erau mici, pe timp de vară, fie mergeau la bunicii de la țară, fie jucau șotron in fața blocului cu vecinii de cartier. Sunt două din cele mai intâlnite variante, tipice generațiilor de copii a anilor ’90. Cum arătau vacanțele tale de vară din copilărie?


Lora: :) La mine era un pic diferit, mergeam la bunica din partea mamei la țară, stăteam acolo jumătate din vacanța de vară, iar cealaltă jumătate la bunica din partea tatălui, in Vaslui :)



3.Povestește-mi o intâmplare memorabilă, care știi că s-a petrecut intr-una din verile anilor anteriori. Iți amintești de ea tocmai pentru că era vară, când...

... aveam 14 ani, eram in tabără la Năvodari cu muzica și cu un băiat care cânta foarte frumos la chitara. El avea 18 ani și m-a sarutat pentru prima oara :)



4.Dacă ai fi nevoită să alegi intre o croazieră in Insulele Caraibe și o expediție in Munții Alpi, care ar fi opțiunea ta?

Ambele. Chiar nu vreau să aleg, vă rog nu insistati...of bine...Caraibe.


5.„Iubirile de-o vară” e o noțiune adoptată de mulți și pusă in practică de și mai mulți. Se intâmplă ca aceste iubiri să țină și in toamnă, și iarnă...sau să dureze exact cât le este vorba : ‘una bucată sezon estival’. Ce ne poți spune din experiența ta?

Eu in fiecare vară mă indrăgosteam cel puțin o dată :) Toamna incepea școala, trecea cheful de indrăgostit la toata lumea :)


6.Cea mai frumoasă amintire legată de iubirile de-o vară .

Eram in vacanța de vară dintre clasele V-VI, la bunica la țară și m-am indrăgostit pentru prima dată de un băiat venit și el in vacanță. A fost foarte frumos, mă bătea la toate jocurile și imi dădea să mă plimb cu bicicleta lui să mă impace.




7.Cum arată vacanța de vară ideală in propria viziune ?

Să imi iau toți prietenii intr-o croazieră sau un tur al celor mai frumoase metropole din lume...mmmmm :)


8.Ce NU ai lua niciodată pe o insulă pustie, dar exotică ?

Grijile.



9.Canicula ne omoară pe toți. Cea mai răcoritoare metodă de a scăpa de ea este să...

...stăm la răcoare, să folosim creme de protecție solară și apă termală pentru piele. Și ....trăiască aerul condiționat!


10.Piesa care te duce automat cu gândul la vară este ...

Fiecare an are mai multe piese făcute special să te ducă cu gândul la vară. Acum ascult Alejandro și nu-mi pot imagina pe piesa asta alt anotimp :)


Asculta mai multe audio Muzica



11.Un gând văratic pentru cititorii acestui blog și pentru ascultătorii muzicii Lorei?



Lora:

Vă doresc sa fiți proaspeți ca primăvara, fierbinți ca vara, ințelepti ca toamna și frumoși ca fulgii de zăpadă iarna ! :* 


foto credits : Seelview @  www.seelview.ro

4 comentarii:

Anonim spunea...

O ador!E minunata!Multumim Alexa draga:*


Bianca

Anonim spunea...

este cu siguranta o femeie extraordinara, e o placere sa ii urmaresc ascensiunea. multumim pentru interviu xoxoxo

andreea

Anonim spunea...

numai eu stiu cat plang pe piesa 'goi'(o gasiti pe trilulilu.ro) si cat de surprinsa am fost sa aflu ca ea a compus-o, impreuna cu alte multe piese si lumea habar n-are ca ea nu e 'o alta blonda' in showbizz ci o artista adevarata. o apreciez din suflet si voi incerca sa tin pasul cu toate genurile de muzica pe care le va aborda. valy

Anonim spunea...

esti super,tine-o tot asa>:D<