sâmbătă, 31 iulie 2010

Doru - Deepcentral : "Nu mi-au plăcut relațiile scurte. Imi place să cunosc persoana de lânga mine foarte bine. "

Și deschidem seria interviurilor cu solistul uneia dintre cele mai vogă trupe la momentul actual. Cine nu știe de versurile melodiei care incepe cam așa : "I could turn around and end it... I could leave the past behind..."
Sunt sigură că ați auzit cu toții de mega-difuzată piesă: "In love".
Ei bine, vocea acestui proiect - DORU de la Deepcentral 
- s-a arătat foarte deschis și pe subiect. N-a ezitat o clipă și mi-a trimis cât se poate de prompt răspunsurile la interviu, lucru pentru care țin să-l felicit și să-i mulțumesc.

Astfel că, in rândurile ce urmează
veți avea parte de un interviu la cald, pe cât de interesant, pe atât de simpatic. Și asta v-o zic cu toată increderea ! 
Veți afla ce crede el despre iubirile de-o vară, câte ore făcea când era copil până ce ajungea la bunica, in satul ei de vacanță și cum a umplut cu prietenii săi piscina pneumatică, intr-o zi de vară, cu apă și sticle de bere. :)



Vă las intâi să aflați ce mai face trupa Deepcentral , cum se pregătesc băieții de lansarea unui nou single, după care urmează interviul promis .

Enjoy, dragilor !




Pentru inceput, zi-mi câteva cuvinte despre cea mai recentă colaborare dintre trupa Deepcentral și Xonia la piesa "My Beautiful One" . Cum ați convenit să faceți acest featuring? Este George, jumătatea formației Deepcentral, "de vină" pentru această colaborare?
Doru: George este un tip căruia ii place să se implice in proiecte noi, inedite, așa că pot să il “acuz” de implicare totală in această piesa. Xonia este o voce deosebită și a fost o plăcere reală să colaborăm.


"Cry it away"," Russian Girl", "In love", sunt doar câteva dintre hiturile care au rulat luni buni la rând, fie la radio, fie pe micul ecran. Care este rețeta succesului vostru?
Doru: Cred că aceasta este rețeta: fără rețete. Arta, in speță muzica, nu trebuie incadrată in reguli, tipare. Ești inspirat, scrii un text bun, dai o linie melodică bună și… restul vin sau nu de la sine.


Urmează să lansați un nou single "Music makes me free". Ce ne puteți spune despre acesta?
Doru: Am vrut să vă ascundem numele acestui single, dar se pare ca deja este tardiv. Ne pregătim pentru un videoclip inedit, cântăm piesa in concerte și are mare priză la public. Sperăm să fie cel puțin la fel de bine primit ca și “In love”.


Asculta mai multe audio Muzica


Ce le pregătiți pentru viitor fanilor voștri?
Doru: Noi ne dorim o colaborare cu un dj sau artist internațional, vă vom ține la curent cu acest subiect. In plus, sper ca spre sfârșitul lunii august să avem și videoclipul pe tv, am pregătit un show nou, cu mai multe nebunii și sper să ne intâlnim cu cât mai mulți fani ai noștri din țară și din străinătate. Avem deja contractate concerte in Belgia, Bulgaria, Italia și Germania in perioada august-octombrie.



INTERVIU



1.Care consideri că este cea mai frumoasă parte din anotimpul cald și de ce?

Cea mai frumoasă parte a anotimpului cald este aruncatul in valurile mării, alături de prieteni, intr-o uitare totală a tuturor problemelor zilnice!



2.Toți când erau mici, pe timp de vară, fie mergeau la bunicii de la țară, fie jucau șotron in fața blocului cu vecinii de cartier. Sunt două din cele mai intâlnite variante, tipice generațiilor de copii ai anilor ’90. Cum arătau vacanțele tale de vară din copilărie?

Bunica mea stătea in Apuseni, fapt care presupunea o adevărată aventură. Plecam cu autobuzul câteva ore bune, apoi urcam muntele incă vreo 2 ore, urcuș serios cu bagajele după noi (era extenuant), iar apoi, intr-un final, intr-o atmosferă de natură virgină, cu iarbă proaspăt cosită, cu mugetul unei vaci in depărtare și la buza unui pârâiaș, ne aștepta bunica. Restul este de poveste…


3.Povestește-mi o intâmplare memorabilă, care știi că s-a petrecut intr-una din verile anilor anteriori. Iți amintești de ea tocmai pentru că era vară, când...


Am plecat cu George și incă câțiva prieteni la Cornu, la cabana unui prieten și țin minte că am umflat o piscină pneumatică, am umplut-o cu apă și apoi am umplut-o cu sticle de bere. Toata ziua am stat intr-o totală relaxare, cu berea plutind, la povești. A fost o reală relaxare. Seara, la grătar, ne-am amintit inceputurile artistice… Ce vremuri!


4.Dacă ai fi nevoit să alegi intre o croazieră in Insulele Caraibe și o expediție in Munții Alpi, care ar fi opțiunea ta?

Croaziera fară dubii. Zilnic vezi alte locuri, te relaxezi, ai totul la dispoziție și la discreție. Poate aș merge și in Alpi, dar nu prea mă pricep la schiat sau la aprins focul de tabară.


5.„Iubirile de-o vară” e o noțiune adoptată de mulți și pusă in practică de și mai mulți. Se intâmplă ca aceste iubiri să țină și in toamnă, și iarnă... sau să dureze exact cât le este vorba : ‘una bucată sezon estival’. Ce ne poti spune din experiența ta?

La aceasta intrebare nu cred ca vă voi da vreo satisfacție. Nu mi-au plăcut relațiile scurte. Imi place să cunosc persoana de lânga mine foarte bine. Așa că putem vorbi de relațiile de-o seara sau de ani…


6.Cea mai frumoasă amintire legată de iubirile de-o vară .

Nopțile la Costinești.



7.Cum arată vacanța de vară ideală in propria viziune ?

Un sejur la un resort de 5 stele pe o insulă alături de cei apropiați.



8.Un răsărit la mare, pe plajă sau un apus la o cabană de munte?

Aici lucrurile se schimbă. Prefer un apus la cabană, cu pătura pe mine, lângă foc, cu vin fiert in cană…


9.Canicula ne omoară pe toți. Cea mai răcoritoare metodă de a scăpa de ea este ...

Probabil un duș cald. Cand ieși ți se pare că s-a răcorit atmosfera. Sau nu.


10.Piesa care te duce automat cu gândul la vară este ...



Parlament – piesa cu meduzul si meduza. Super!




Asculta mai multe audio Diverse


11.Un gând văratic pentru cititorii acestui blog și pentru ascultătorii muzicii Deepcentral?

Doru : Music makes me free! Libertatea de a face ce vrei nu se compară cu nimic, poate cu ascultatul pieselor preferate. Enjoy!!








Un comentariu:

Anonim spunea...

Bravo, girl! Nici n-ai inceput facultatea si deja te pricepi. Keep up the good work! ;) (MIhA)