joi, 9 septembrie 2010

Dax a fost operat. Are insă nevoie de ajutorul vostru !

Acum o săptămână și ceva in urmă tocmai vă anunțam că Dax saxofonistul a fost diagnosticat cu cancer. Totodată făceam apel la cei cu suflet mare să depună o sumă de bani pentru operații și tratament, oricare ar fi fost ea, in conturile menționate in articolul respectiv.


RO52RNCB0087050428350002 (EUR)

RO79RNCB0087050428350001 (LEI)

Revin cu noutăți și vă informez că suma strânsă nu depășește 1 200 de euro + 14 000 lei , in condițiile in care costurile totale se ridică undeva la 50.000 EURO !


Momentan, Dax se află intr-o clinică din Turcia, unde a fost operat cu două zile in urmă. În ciuda opiniei medicilor din România şi Austria că singura soluţie este aceea de a i se amputa braţul, cei din Turcia vor încerca să îl salveze având în vedere că i-au fost afectaţi nervii.

Costul operaţiei şi al tratamenului ce va precede operaţia este de aproximativ 50.000 EURO
Dax are nevoie mai repede ca oricand să ne mobilizăm şi să strângem suma necesară.

In această seară este organizat in capitală un eveniment caritabil  in Silver Church, unde prieteni ca Vali Bărbulescu, Adrian Eftimie sau Emil Lassaria vor fi prezenți pe scenă pentru a-l ajuta pe Dax.

De curând, Dax a fost invitat la Poveștiri Adevărate, pe Acasă Tv. Vă invit să urmăriți acest filmuleț care vă va impresiona cu siguranță. Imi doresc să nu rămâneți indiferenți și să ajutați acest om pe măsura posibilităților voastre !

Implică-te ! Nu sta deoparte! Mâine poate fi prea târziu.



Niciun comentariu: