marți, 21 septembrie 2010

Christian D. - vinovatul de succesul 'Mamasitei'- răspunde intrebărilor de vară !


Cine n-a auzit de Mamasita? Mamasita, dada, 'mamasita fais favor' . Chiar ea ! :)
Ei bine, continuăm seria interviurilor din sezonul vară 2010 cu cel care ii tot cere mamasitei, de câteva luni incoace, niște favoruri. Dacă le-a și obținut, rămâne de văzut in rândurile ce urmează.


Christian D. , numele de scenă al lui Cristi Dumitrescu, fost membru al trupei românești Refflex, a intrat in colaborare cu Narcotic Sound acum ceva timp in urmă. Ce-a ieșit, v-ați convins și voi. "Mamasita" e una din cele mai difuzate piese la acest moment, indubitabil hit al verii 2010. L-am luat la intrebări și aflați ce răspunsuri a oferit in rândurile de mai jos . Enjoy !!

Acum ceva timp in urmă tu și Dony ați decis să urmați drumuri separate in muzică și să incheiați cu succes povestea trupei Refflex. Ultima piesă lansată , anunța o revenire in forță a formației. Deși publicul nu se aștepta, v-ați hotărât să porniți pe cont propriu in alte proiecte. Cum s-a intamplat lucrul acesta?

PhotobucketCa in orice echipa , sport (fotbal etc...), afaceri ... s-a terminat contractul și ne-am hotărât să mergem separat să jucăm și in alte echipe :).
Când am facut parte din Refflex, practic eram doi copii intr-un proiect fain produs pe vremea aceea de Laurențiu Duță. Odată cu timpul ne-am maturizat, am căpătat mai multă experiență...suficientă incât să pornim in proiecte separate atât ca soliști cât și ca producători.

“Mamasita” e hit declarat. Cum s-a ajuns la colaborarea dintre tine și Narcotic Sound?

Pe baieți ii cunosc de când lucrau in Constanța la studioul lui Mihai ex 3SE. Eram foarte buni prieteni și intr-o zi ne-am hotărât să intrăm in studio, să vedem dacă facem treabă bună și surpriză, :) s-a născut piesa Mamasita. De atunci continuăm cu formula Narcotic Sound and Christian D.


Povestește-ne ceva despre proiectele in care ești implicat. Urmează lansarea unei noi piese in colaborare cu Delia, intitulată "Dulce". Apoi, “Sweet Lemon” este un alt proiect abia apărut pe piața muzicală, ce promite un sound fresh potrivit zilelor caniculare și nopților de vară. Spulberă-ne curiozitățile !

Photobucket
"Dulce" este piesa Deliei produsă de noi, adică Narcotic Sound & Christian D și suntem mândri și foarte mulțumiți de ea. Și nu numai; Delia o interpretează foarte bine, ii dă culoare. Suntem happy pentru că place publicului. La fel și Sweet Lemon, un proiect la care noi ținem foarte mult și avem incredere că va rupe, pentru că membrii lui sunt foarte talentați. E vorba despre Andreea Crepcia (voce), Bogdan Ionescu (synth/chitara) și Felix Moldovan (percutie/MC ).Ii veți auzi la radio in curând cu piesa 'Make Me wanna'.


Interviul de vară

Photobucket


1. Care consideri că este cea mai frumoasă parte din anotimpul cald și de ce?
Vara, categoric :) este anotimpul cel mai plin de viață... atât pe timp de zi cât și pe timp de noapte. Iți permite să trăiești și să te desfășori in orice activitate pe care dorești s-o realizezi.

2.Povestește-mi o intâmplare memorabilă, care știi că s-a petrecut intr-una din verile anilor anteriori. Iți amintești de ea tocmai pentru că era vară, când...
Sunt constănțean și cam in fiecare vară mă indrăgosteam de câte o fată venită in vacanță. Dar intr-o vară m-am indrăgostit pentru prima oară la prima vedere și pot spune că a urmat o frumoasă poveste de iubire. A continuat toată vara și la mare, și in locul de unde era ea. Am fost nedespartiti :), dar o dată cu toamna s-au cam racit și sentimentele noastre ... distanța bat-o vina :P


3.Având in vedere că la origini ești gălățean, ai ales să te stabilești in orașul Constanța. Astfel, bănuim că e inutilă intrebarea pe care am adresat-o anterior colegilor de breaslă „ Insulele Caraibe sau expediție in Munții Alpi? ”. Răspunsul e evident. Optăm pentru altă variantă : Ibiza sau Coasta de Azur ?

PhotobucketSunt născut in Galați pentru că așa s-a nimerit in momentul respectiv. Bunicii mei sunt gălățeni, iar in acea perioadă mama se afla in­ acest oraș. In schimb, eu aș opta pentru Caraibe și Ibiza.

4.Toată lumea când era mică, pe timp de vară fie mergea la bunicii de la țară, fie juca șotron in fața blocului cu vecinii de cartier. Sunt două din cele mai intâlnite variante, tipice generațiilor de copii ale anilor '90. Cum arătau vacanțele tale de vară din copilărie?
Mergeam și la bunici și stăteam și acasă, in fața blocului, unde făceam toate năzdrăvăniile posibile: de la furat caise, până la stropit fetele cu apă... fotbal, v-ați-ascunselea, 7 pietre, ceream prietenia fetelor etc... Pot spune că sunt fericit și că am avut o copilarie foarte frumoasă, de care imi aduc mereu aminte cu drag.

5.Cum arată vacanța de vară ideală in propria viziune ?
La țară in luna iunie, la mare in iulie și o perioadă din august, apoi restul verii la munte :)


6. Trei lucruri pe care le iei cu tine obligatoriu, atunci când mergi la plajă.
Shortul, banii și prosopul.


7. Ce NU ai lua niciodată pe o insulă pustie și exotică?
Grijile :P

Photobucket
8. Nu foarte multă lume știe că adori surfingul, unul din cele mai interesante și aventuroase sporturi de vară. După cum bine se știe, cele mai renumite locații de surf se află in Florida, California sau Hawaii. Ai avut ocazia să practici acest sport și unde ți-ai dori cel mai mult „să călărești valurile”?
Incă nu am apucat din păcate să fac surf, dar când voi avea ocazia, o voi face și asta sper că va fi cât de curând... Atunci voi fi cel mai fericit om de pe planetă și apoi voi putea muri liniștit(glumesc). Australia e un loc ideal pentru surfing adventures și nu numai.


9. Canicula ne omoară pe toți. Cea mai răcoritoare metodă de a scăpa de ea este să...
...te răcorești ori la mare, ori la piscină, ori la aer condiționat. Sau să mergi la munte.

10. Piesa care te duce automat cu gândul la vară este ...

Kaoma - Lambada
 
Kaoma-Lambada
  Asculta  mai multe  audio   diverse  

11. Cum arată Mamasita in viziunea ta? Să fie ea femeia perfectă? Descrie-ne-o puțin, pentru curioși.

Photobucket
Mamasita cool ar trebui să aibă o personalitate frumoasă. Să fie o fată ingrijită, ce transmite multă senzualitate și emană sex appeal.


12. Un gând văratic pentru cititorii acestui blog și ascultătorii muzicii lui Christian D. ?


Ii salut și le doresc o viață frumoasă. Să se bucure de ea!

Niciun comentariu: